"Dëgjo një përrallë"

"Dëgjo një përrallë"

Flas Shqip

"Dëgjo një përrallë" është një podcast i portalit www.Flasshqip.ca. Zakonisht thuhet se përrallat janë për të vegjlit, por në fakt ne besojmë se ato vlejnë për t’u dhënë mësime të vyera të gjitha moshave. Përrallat janë përgatitur dhe lexuar nga Jeta Dedja.

Categorias: Para toda la familia

Escuchar el último episodio:

“Rosaku i shëmtuar”, përralla e famshme e shkrimtarit danez Hans Christian Andersen vjen në një version të përshtatur dhe lexuar nga Jeta Dedja.

Historia e rosakut që u bë mjelmë na mëson se si të mos paragjykojmë të tjerët e t‘i duam për atë që janë. Se pamja e jashtme është një karakteristikë kalimtare dhe jo gjithçka është ështu si duket.

©FlasShqip.ca

Prill 2020

Episodios anteriores

 • 6 - Rosaku i shëmtuar 
  Tue, 21 Apr 2020
 • 5 - Fqinjët e inatosur 
  Tue, 21 Apr 2020
 • 4 - Princi i lodrave 
  Sun, 19 Apr 2020
 • 3 - Pandimaku, kllouni shkatarraq 
  Sun, 19 Apr 2020
 • 2 - Hardhuca në kërkim të bishtit 
  Sun, 19 Apr 2020
Mostrar más episodios

Más podcasts %(para toda la familia)s chilenos

Más podcasts para toda la familia internacionales

Filtrar podcasts por categoría