Sunete relaxante I by Relaxing White Noise

Sunete relaxante I by Relaxing White Noise

Sunete relaxante I by Relaxing White Noise

Sunete relaxante pentru a dormi, a studia sau a liniști un bebeluș | by Relaxing White Noise

Categorias: Salud

Escuchar el último episodio:

Acest sunet de avion creează o ambianță liniștitoare, ceea ce este perfect pentru a vă ajuta să vă concentrați în timp ce studiați, citiți sau scrieți. Sunetul alb este, de asemenea, util pentru a acoperi distragerile, astfel încât este mai ușor să adormiți. Acesta este un instrument excelent pentru a obține o noapte bună de somn!

La Relaxing White Noise, scopul nostru este să vă ajutăm să dormiți bine. Acest episod are o durată de opt ore, fără reclame, prin urmare îl puteți folosi ca sunet pentru a dormi pe tot parcursul nopții. Ascultarea sunetelor noastre albe prin podcast vă oferă libertatea de a vă bloca telefonul în timpul nopții, asigurând întuneric în dormitor în timp ce adormiți. De asemenea, vă permite să treceți de la o aplicație la alta în timp ce studiați sau lucrați, fără întreruperea sunetului ambiental.

Relaxing White Noise este destinația online numărul unu pentru sunete albe și sunete din natură pentru a vă ajuta să dormiți, să studiați sau să liniștiți un bebeluș. Cu mai mult de un miliard de vizualizări pe YouTube și pe alte platforme, suntem încântați să împărtășim acum piesele noastre ambientale liniștitoare prin intermediul podcast-ului Sunete relaxante.

Sunetele albe sunt un sunet de fundal constant care este folosit pentru a bloca distragerile și pentru a vă ajuta să dormiți liniștit. Dacă sunteți ținut treaz noaptea de vecini zgomotoși, muzică sau trafic, de exemplu, sunetele albe vă pot ajuta să acoperiți acele sunete nedorite și vă pot ajuta să adormiți mai ușor și să rămâneți adormit pe tot parcursul nopții. Sunetele albe pot fi, de asemenea, un instrument excelent pentru a vă ajuta să vă concentrați în timp ce studiați sau lucrați, acoperind conversațiile care vă distrag atenția. Pentru cei care au devenit recent părinți, sunetele albe pot fi redate încet pentru a ajuta la liniștirea unui bebeluș care plânge. În cele din urmă, Relaxing White Noise oferă o mare varietate de sunete din natură, inclusiv ploaie, ocean și furtuni, iar oamenii de știință au demonstrat că puteți reduce stresul ascultând înregistrări din natură. Sperăm că acest podcast vă ajută să trăiți o viață mai relaxantă!

Pentru mai multe sunete care să vă ajute să dormiți sau să studiați, vă rugăm să consultați canalul de YouTube „Relaxing White Noise”: ⁠https://www.youtube.com/RelaxingWhiteNoise⁠

***

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII: Nu uitați că sunetele puternice vă pot afecta auzul. Atunci când redați una dintre ambianțele noastre, dacă nu puteți purta o conversație fără a ridica vocea, este posibil ca sunetul să fie prea puternic pentru urechile dvs. Vă rugăm să nu așezați difuzoarele chiar lângă urechile bebelușului. Dacă aveți dificultăți de auz sau auziți țiuituri în urechi, vă rugăm să întrerupeți imediat ascultarea sunetelor albe și să consultați un audiolog sau medicul dvs. Sunetele furnizate de Relaxing White Noise sunt doar în scop de divertisment și nu reprezintă un tratament pentru tulburările de somn sau tinitus. Dacă aveți dificultăți semnificative în a dormi în mod regulat, dacă aveți un somn agitat/neliniștit sau dacă vă simțiți obosit în timpul zilei, vă rugăm să vă adresați medicului dvs.

© Relaxing White Noise LLC, 2018. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere sau republicare totală sau parțială a acestui text/vizual/audio este interzisă.

Episodios anteriores

 • 98 - Sunetele albe ale unui avion privat | Dormiți sau studiați cu sunetul cabinei avionului I Zgomotul avionului (8 ore) 
  Mon, 29 Apr 2024
 • 97 - Sunete de ploaie torențială (8 ore) 
  Mon, 15 Apr 2024
 • 96 - Ploaie în pădure cu sunete albe | Somn, studiu sau concentrare (8 ore) 
  Mon, 08 Apr 2024
 • 95 - Sunete albe pentru somnul bebelușului pentru a liniști sugarul care plânge (8 ore) 
  Mon, 01 Apr 2024
 • 94 - Ploaie, tunete și sunete oceanice (8 ore) 
  Mon, 25 Mar 2024
Mostrar más episodios

Más podcasts salud chilenos

Más podcasts salud internacionales

Filtrar podcasts por categoría