AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

Categorias: Noticias y política

Escuchar el último episodio:

Bekerfinale met verleningen, strafschoppen, rode kaarten. De achtste finales van de KNVB Beker hadden het allemaal woensdagavond. Feyenoord bekert door ten koste van NEC. En ondertussen rommelt het weer in de top. Verder bespreekt Etienne Verhoeff met Sjoerd Mososu het fenomeen 'trainerfluisteraar' in een nieuwe AD Voetbalpodcast.

'De vereniging ter bevordering van de woorden kolderiek en krankzinnig kan tevreden zijn, want dit was een ouderwetse bekeravond', begint Mossou de podcast. Feyenoord kwam terug van een 0-2 achterstand tot 2-2, dacht te hebben gewonnen in de verlenging, maar strafschoppen brachten de beslissing. Al moet gezegd worden, Feyenoord schoot 27 keer op doel. Dan zij vier doelpunten wel wat weinig. 'Onze trainer zei dan altijd donderdag werken we op afwerken. Beide trainers gaan dit duel nog wel even terugkijken. Vooral Slot. Vier goals tegen krijgen in de Kuip tegen NEC is natuurlijk beroerd. En voorin hebben ze net te weinig kwaliteit om het verschil te maken. Feyenoord maakt wel vier goals, maar afgemeten aan het aantal kansen is dat te weinig.’

In Groningen zijn de herstelwerkzaamheden begonnen. Oud-trainer Hans Westerhof is daar aangesteld als adviseur van de technische staf. ‘De trainerfluisteraar hebben we vaker gezien. Hiddink bij Cocu, Advocaat bij Van Bronckhorst. Dat is een lapmiddel bij clubs in de problemen en een onervaren trainer. Misschien helpt het de trainer.’

Verder een vooruitblik op FC Twente-Ajax en de onrust in de top bij Feyenoord. Beluister de podcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Episodios anteriores

 • 562 - S5E166: 'Dit was een ouderwetse bekeravond' 
  Wed, 08 Feb 2023
 • 561 - S5E165: 'Wat een schandalige strafschop voor AZ! Nu mis je de VAR.' 
  Tue, 07 Feb 2023
 • 560 - S5E164: 'Feyenoord heeft te weinig resultaat gehaald uit de drie topduels' 
  Mon, 06 Feb 2023
 • 559 - S5E163: 'PSV mag die voorsprong niet weggeven in een topwedstrijd' 
  Sun, 05 Feb 2023
 • 558 - S5E162: Willem van Hanegem 'PSV is geen titelkandidaat meer' 
  Fri, 03 Feb 2023
Mostrar más episodios

Más podcasts noticias y política chilenos

Más podcasts noticias y política internacionales

Filtrar podcasts por categoría